Cursussen

Workshop mediumschap

Voel je soms dingen aan, maar kan je ze niet plaatsen? Krijg je soms een gek gevoel als de droom die je gisterennacht gehad hebt, ineens realiteit wordt? Vaak komen mensen naar me toe die zich afvragen wat die gevoelens nu precies zijn, het is moeilijk om die gevoelens te plaatsen, maar het is nog frappanter als die gevoelens uiteindelijk kloppen. Om al deze mensen een antwoord te geven heb ik besloten om workshops te geven over wat het mediumschap nu precies inhoudt. Ik zal jullie een inleiding geven over het mediumschap, en verder zal ik jullie meer vertellen over:

  1. Het ontwikkelen van je gave
  2. Fotoreading
  3. Contact leggen met overledenen
  4. Psychic mediumship
  5. Schrijf je hieronder in voor de cursus.

Lenormand cursus

Ik organiseer regelmatig mooie Lenormand cursussen. Ik geef deze cursussen in Gruitrode, België. We gaan dan twee dagen dag aan de slag met de Lenormand kaarten. Beide dagen zullen we van 10:00 tot 17:00 met elkaar en met de kaarten aan het werk gaan. Ik leer jullie werken met de Lenormand kaarten aan de hand van hun betekenis (hierbij komt ook mijn eigen ervaringen over de betekenis van de kaarten uitbreid aanbod). Ook leer ik jullie de verschillende methodes van kaartleggingen. We starten met het bespreken en uitleggen van de theorie, en daarna gaan we samen aan de slag.

De kosten van deze 3-daagse cursus bedragen 180 euro. (incl. boek met uitleg, Lenormand kaarten, lesmateriaal, lunch en een vieruurtje.

Inschrijvingen voor de Lenormand cursus kan via het contact formulier

.

Engelencursus

Hebben jullie interesse om samen met mij de spirituele wereld te ontdekken? Dat kan, aan de hand van de Engelen cursus.

Op verschillende data in 2018 geef ik deze cursus in Gruitrode, België. Het is een interactieve cursus van één dag; het begint ‘s ochtends om 10 uur, en eindigt ‘s avonds om 17 uur. Op deze dag leer ik jullie werken met engelen en engelenkaarten, zodat jullie in jullie dagelijkse leven kunnen rekenen op steun van de engelen voor jezelf en richting anderen. Ook leer ik jullie je gave verder ontwikkelen zodat je geleid wordt door je eigen gevoel en gave.

De kosten voor deze mooie dag bedraagt 100 euro, inclusief engelenkaarten. Ook lunch, drank en iets bij de koffie zijn inbegrepen.

Indien u interesse hebt, schrijf u dan nu in voor deze cursus. Dit kan door onderstaand formulier in te vullen en daarna ontvangt u van mij een mailtje met overige informatie!

Hopelijk tot dan!

Een van de commentaren van een van de cursisten:

“Het was niet alleen leuk, maar ook heel leerrijk. Het was niet zo’n cursus met veel uitleg over engelen, waarbij de spreker vnl vertelde wat zij kon. Neen, het was gericht op ONS kunnen. Met tips, die je in het dagelijks leven kunt gebruiken. Het verschil met andere engelencursussen was dat niet de lesgever, maar wel wij centraal stonden. Ursula gaf ons het gevoel dat wij belangrijk waren en dat zij geloofde in ons ‘kunnen’. Merciekes Ursula. En ook bedankt voor de gastvrijheid. Ook de groep was toppie…”

Wat zijn de Lenormand kaarten?

Marie Anne Lenormand is geboren op 27 mei 1772 in Frankrijk. Al van jongs af aan deed ze voorspellingen die steeds uitkwamen en leken te kloppen. Doordat ze zo vaak gelijk had, consulteerde veel mensen haar en zelfs de adel. Keizer Napoleon was slechts één van de velen klanten van Mlle Lenormand. Ze had steeds haar eigen set kaarten bij en voorspelde aan de hand daarvan de toekomst. Zo voorspelde ze zelfs de Franse Revolutie en de val van Lodewijk XVI. Ze bleef succesvol en richtte in de loop der jaren haar eigen praktijk op, die – net als haar – zeer succesvol werd door haar eigen voorspellingen én door haar connecties met het koningshuis.

Het koningshuis bood haar in die tijd veel kansen, maar ze is ook enkele keren in de problemen geraakt met het hof. Doordat de Keizerin geen kinderen kon krijgen had Napoleon in het geheim plannen om te scheiden. Toen Mlle Lenormand echter de scheidingsplannen voorspelde aan de vrouw van Napoleon, werd ze door de Keizer wegens verraad opgesloten in de gevangenis. Zo kwam ze vaker terecht in de gevangenis, maar haar verblijf was steeds van korte duur.

Ze schreef boeken over haar bewogen leven en zo had ze ook na haar dood in 1843 enorm veel aanzien van bewonderaars. Na haar dood werd het kaartenspel dat gebaseerd was volgens haar inzichten, vernoemd Marie-Anne: de Lenormand kaarten.

Het kaartenspel bestaat uit 36 kaarten, elk een individuele betekenis. Op de kaart zie je volgende symbolen: schoppen, klaveren, ruiten en harten. Net zoals bij een echt kaartenspel. Respectievelijk staan deze voor lucht, aarde, vuur en water. Ook is elke kaart voorzien van een nummer en een rijmpje, een rijmpje die de betekenis duidend maakt. De kaartsymbolen hebben – net als bij een echt kaartenspel – een rode of een zwarte kleur. Of de kaart positief of negatief is is zeker afhankelijk van de ligging van de kaarten, maar soms kan de kleur zelf ook iets prijsgeven. Rode symbolen zijn vaak positief en zwarte symbolen hebben vaak een negatieve betekenis.

Verder zie je natuurlijk op de kaarten een getekend figuur die de naam van de kaart weergeeft, bijvoorbeeld een vrouw is de dame, enz.