Engelen

De engelen in ons leven

Hoe herken je nu de engelen? Hoe weet en voel je nu dat er engelen in je omgeving zijn? Ik kan je vertellen er zijn miljoenen engelen… En deze engelen wachten op jou, om hulp te schenken waar het maar nodig is! Maar je moet het wel vragen, engelen zijn er altijd, je hoeft ze maar aan te roepen en ze zijn bij je!

En weet je… In engelen geloven of er mee samen werken is niet zweverig, het is juist heel erg aards. Ik ben zelf een heel nuchter persoon, die met beide voetjes op de grond staat! We moeten onze klus nu eenmaal hier op aarde klaren dus opstijgen heeft geen zin!!! Maar ik leg wel elke dag mijn connectie… Met mijn hoger zelf en de engelen! En daar is absoluut helemaal niks zweverigs aan!

Engelencursussen

Heeft u interesse om samen met mij de spirituele wereld te ontdekken? Dat kan, aan de hand van de Engelen cursus. Met enige regelmaat geef ik deze cursus in Gruitrode, België. Het is een interactieve cursus van één dag; het begint ‘s ochtends om 10 uur, en eindigt ‘s avonds om 17 uur. Op deze dag leer ik jullie werken met engelen en engelenkaarten, zodat jullie in jullie dagelijkse leven kunnen rekenen op steun van de engelen voor jezelf en richting anderen. Ook leer ik jullie je gave verder ontwikkelen zodat je geleid wordt door je eigen gevoel en gave.

De kosten voor deze mooie dag bedragen 100 euro, inclusief engelenkaarten, een goede lunch, drankje en iets lekkers bij de koffie zijn natuurlijk inbegrepen.

Indien u interesse heeft, schrijf u dan nu in voor deze cursus. U ontvangt van mij zo spoedig mogelijk een mailtje met de overige informatie!