Over Medium Ursula

Hartelijk welkom op mijn site !

Medium Ursula
Medium Ursula tijdens een thuisconsult.

Mijn naam is Ursula en ik heb een speciale gave, een gave die ik wil gebruiken om mensen te helpen, te counselen en hen een beter inzicht te geven in de loop van hun leven.  Ik zou jullie graag via deze site wat meer willen vertellen over mezelf.

Ik ben geboren en getogen in een klein dorpje in Belgisch  Limburg.  We waren thuis met 13 kinderen, waarvan ik de voorlaatste was.

Sinds ik me kan herinneren  geloofde, vertrouwde en praatte ik met engelen.  En van jongs af voelde ik ook vele gebeurtenissen en allerlei zaken goed op voorhand aan.  Ik kon deze voorgevoelens nooit goed plaatsen, en dacht dat ze normaal waren.

Ik ben altijd nuchter geweest op het vlak van spiritualiteit, vandaar ook dat ik het eerst niet echt serieus nam als een medium me vertelde dat ik ook paragnost en medium was. ‘Iedereen voelt toch bepaalde dingen aan?’ dacht ik toen.

Daarop ben ik dan ook regelmatig spirituele beurzen gaan bezoeken om te ontdekken wat er waar was van dat veelbesproken zesde zintuig en ook zeker om meer te weten te komen over mijn eigen gave.

Het was pas na de dood van mijn vader dat ik er echt iets mee ging doen.  Ik wou het gevoel hebben dicht bij hem te zijn, dus besloot ik maar iets met mijn “gave” te doen en hierdoor ging de spirituele wereld misschien ook sneller open voor me.  Ik begon eerst met het leggen van Lenormand kaarten om contact te krijgen met hem, uitgaande van mijn eigen gevoel, niet aan de hand van een cursus of opleiding.  Dat lukte me vrij snel, waarna ik ook kaartleggingen ging doen voor vrienden en familie.  Voorspellingen bleken allemaal te kloppen en zo kwamen door mond op mond reclame meer en meer familie en vrienden voor readings. Dit gaf me ook veel moed en toonde me dat ik mijn roeping in mijn leven had gevonden.

Nu, 12 jaar later,  heb ik al veel mensen uit zowel België als Nederland kunnen helpen en steunen met behulp van mijn readings en consulten.  Dankzij deze ervaringen ging ik steeds meer doen dan kaartleggingen alleen.  Ik doe ook foto readings, contact met overledenen, relatie consulten, problemen met kinderen, helpen mensen hun eigen gave te ontwikkelen, cursussen, workshops…

Ik wil zeker geen waarzegster genoemd worden,  maar gewoon Ursula, een positief medium, die met open hart mensen wil steunen en helpen om de juiste weg te vinden in hun relatie, verdriet, carrière of gewoon, in hun leven. Ook sta ik er om bekend dat ik zeker niet zweverig ben.

Liefs Ursula